Oudercommissie

 “Wat doet de oudercommissie?”

De oudercommissie, die bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 ouders, draagt er zorg voor dat de belangen van de ouders van kinderen die kinderopvang Handj in Handj bezoeken zo goed mogelijk worden behartigd. Om de belangen te behartigen kan de oudercommissie gevraagd en ongevraagd advies geven aan de directie van Handj in Handj.

Verder tracht de oudercommissie het contact te bevorderen tussen Handj in Handj en ouders, maar ook tussen ouders onderling. Dit door het organiseren van enkele leuke activiteiten per jaar, waar zowel kinderen als ouders samen aan kunnen deelnemen.

Minimaal 4 maal per jaar komen we bij elkaar in een openbare vergadering. Iedere ouder met een kind bij Handj in Handj mag daarbij aanwezig zijn.

De oudercommissie werkt volgens het ‘Reglement Oudercommissie Kinderopvang’. Dit reglement kunt u nalezen op de kinderopvang. Vraag Kim of Marjolein ernaar.

U kunt bij een van de commissieleden altijd terecht met vragen of suggesties zodat wij zo goed mogelijk uw belangen en die van uw kind kunnen waarborgen. U kunt ook een e-mail sturen naar het e-mailadres van de oudercommissie: ochandjinhandj@gmail.com.

 

“Graag stellen wij ons aan u voor.”

De oudercommissie van Kinderopvang Handj in handj bestaat momenteel uit de volgende ouders:

Voorzitter: Nadine Jennekens – Houben       

Getrouwd met Eddy en mama van Tij ( 2017) en Loe (2020), van jongs af aan woonachtig in Obbicht. Blij mét en tevreden óver Kinderopvang Handj in Handj en al haar medewerkers! Graag draag ik een steentje bij dit zo te houden. Verder genieten wij als gezin van goed weer, muziek maken en van gezellig samenzijn met vrienden en familie.

Secretaris: Naomi Jennen   

Mama van Enora (2015). Wij zijn woonachtig in Susteren, samen met mijn partner Dolf en mijn bonusdochtertjes Bobby en Rafke. Ik ben heel tevreden over Handj in Handj waar Enora al veel jaren met plezier over de vloer komt.

Penningmeester: Kim Peters                                                                                          

Samen met Willy en onze kids Pippa (2014) en Mika (2017) woon ik in Obbicht. Ik hou van muziek maken en gezellige dingen met familie en vrienden doen. Wij zijn heel tevreden met Handj in Handj en als lid van de oudercommissie hoop ik te kunnen helpen dat dit voor alle ouders en kinderen geldt/blijft gelden.                                                                                                                   

Lid:  Rilana Deckers                                                                                                    

Lid: Rachelle Schrijver – Philippen

Getrouwd met Hans en mama van Morris (2021) & Vik*. Wij wonen in het mooie Beeg. In het dagelijks leven kun je mij o.a. tegenkomen bij WML als Veiligheidskundige en/of als fotograaf bij mijn eigen bedrijf Photo4fun.nl. Op dinsdag en donderdag speelt & leert Morris van alles bij HiH. Omdat ik het heel leuk vind om betrokken te zijn bij de organisatie die voor mijn kind zorgt, heb ik me aangesloten bij de oudercommissie. Mocht je vragen hebben, vraag het me gerust!